Enleveringen ur Dagis

Tänk, jag som skrev på en annan sida att vi aldrig tar hem barn från dagis, och att våra barn aldrig går hem med nån annan efter dagis på vardagar. Döm om min förvåning när jag kom hem i går kväll och Mellansonen inte var hemma. Lillbrorsan sa att han var hos flickan S. Jag trodde han svamlade och hittade på så jag fick fråga maken. Jodå, han var hos S och hon hade tydligen varit väldigt bestämd över att ta hem vår son. Tjatat och hållt fast honom. Tjatat och tjatat och gav sig inte. Han skulle följa med henne hem.

Vår äldsta son som bara häromdagen sa "Men, om jag ångrar mig och inte vill gifta mig med A, hur ska jag då veta veta vem jag ska gifta mig med när jag bli stor?"

Grabben, om det fortsätter så här lär du inte få problem med den saken....

Han har alltid tyckt om tjejer. Söta och starka tjejer. Tjejer som vet vad de vill. A, S och E vet jag om att han tycker är söta. Redan när han var kring året och vi var med honom på öppnis så ställde han sig framför den allra allra sötaste bebisflickan och bara log och log och log....

Han blev hämtad kl 19. Lycklig och trött. Han hade tydligen velat gå hem i början, blyg som han är, han vill helst ändå vara hemma vardagskvällar. Men han log stort.

//manon, stolt pojkmoder

Kommentarer
Postat av: Lotten

Vad härligt att läsa! Klart de ska vara starka tjejerna!
Vi hade en kompis till dottern här igår och just nu är det en till sonen. Fast den här gången blev det en tjejkompis till dottern och en killkompis till sonen. Men mest leker dottern med killar.
Trevlig helg!

Postat av: Manon

Visst ska de vara starka:))! Måste fråga, visst hämtar du med vid 17? (fast nu är det en sanning med modifikation för min del pga hjälpen, det blir ju 15 2 dgr/vecka, 16 en dag/vecka och 16.30 2 dagar). Hinner du då ta hem kompisar från dagis? Nu blev det ju så att han togs hem spontant kring 16.30 och jag gillar det (spontaniteten) det är då de leker som bäst oftast, inte när det bestämts i förtid.
Trevlig helg!

2007-09-08 @ 16:49:18
Postat av: Lotten

Japp - normalt hämtar jag vid 16.45-17. Från skolan har jag tagit hem spontant så sent, men inte från dagis.
I torsdags hämtade jag ung 16.45 från skolan och då fick dotterns kompis följa med. Hon blev hämtad 19.30 och då blev det ju en bra lekstund. I fredags hade jag ordnat så jag kunde gå tidigare, så jag hämtade vid 16-tiden. Sonens kompis hämtades sen strax efter 19.
Jag gillar också spontant, men om jag hämtar efter 16.30 är det nästan inga andra barn kvar. Fast just dotterns bästis är ibland kvar.

2007-09-09 @ 11:50:41
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Manon

Det är annat att ta hem från skolan. De är större, det känns inte lika sent! Det är så man får göra, hämta lite tidigare! Fast jag tycker de klarar sig bra ändå, utan att ta hem från dagis alltså:)). Men dte är kul då det händer, förstås...lite guldkant på tillvaron. Stora barn har vi här titt som tätt.

2007-09-09 @ 12:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback