Glömde

Glömde hjälmen i dag. Kom på det efter halva vägen. Ingen idé att vända då. Hjälp, vad van jag blivit vid att ha den, känns som en säkerhet. Cyklade fegt och långsamt som en tant. Lär cykla fegt och långsamt tillbaka.

Fick bannor när jag kom till jobbet för att jag jobbar så tidiga tider igen. Du mår inte bra av det, säger kollegan. Och det är sant, men det handlar om en begränsad period.

Jag slukar en bok och leker med en annan som är bara för mig. Lustigt. Det ger energi. Jag är trött och glömsk, men ändå...det jag gör ger energi. Vad trötthet kan vara olika.

Hämtade barnen sent i går för M har flugit sin kos ett tag. Jag hade inte ett dugg dåligt samvete. De var allra sist kvar men de blev bara arga för att de inte hann gunga som fröken hade lovat dem. Jag kom tom extra sent, senare än jag tänkt, strax innan stängningsdags, men jag hade ringt. Blev kvarhållen på jobbet. Tur att jag redan hade gjort i ordning maten kvällen innan. Allt gick smärtfritt.

Och det gick bra också. Allt handlar om attityd. Vara självklar. Inte ha dåligt samvete.Facts of life. Förutsättningarna. En del av dem är orubbara.

Vi hade en trevlig kväll för oss själva. Dåligt samvete är mammans värsta fiende. Och jämförelser om man är lagd åt det hållet. För att man vill så väl. Det som gäller är att blicka framåt, ta ett problem i taget som uppstår. Och gudarna ska veta att det kan vara intensivt och barnen har behov. Apropå det så gick Storasyster på kyrkogården ändå. Det blev inställt förra veckan d¨hon var så "sjuk" av nervositeten. Dagen innan sa hon det och att hon behövde matsäck. Jaha, sa jag. Du kan inte vara sjuk. Och så blev det. Hon gick och överlevde.

Märkligt, jag har fler unika besökare än nånsin, och färre som kommenterar! Välkomna alla nya.

***********

När jag ändå är i gång med ett vadagligt tråkigt inlägg så vore den inte komplett om jag inte berättade om dagens outfit. Vilket inte är speciellt, men jag har en kjol på mig från "Stockh lm". Jag gillar deras kläder. Den är lite kort, knäna syns, men ändå "dressed". Bara tröja till. Och höga stövlar. Så där. Komplett inlägg.

//manon

Kommentarer
Postat av: Ullis

Ok, jag erkänner!! Jag är här! ;-D

2007-10-10 @ 12:11:23
Postat av: Manon

Bra:)!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback