Spara ord

Jag spar mina ord just. Eller försöker göra det. Gick till banken med en kasse full med ord i går och fick nobben. De ville bara ha pengar. Kan ni tänka er - ord som är så värdefulla och så vill de bara ha pengar! De bad mig gå till biblioteket. Vänligt men bestämt instruerade de mig, men jag hörde de kvävda fnissen. Trots att jag bildade ordet pengar, tom flera stycken, men se, det dög icke! Så jag sprang till biblioteket att sätta in mina ord där då. Jäktade riktigt ordentligt för jag har bara en timmas lunch. Hade riktigt flås och andan i halsen då jag kom fram. Anden flög ut sedan väl framme på biblioteket och stökade till. Man ska inte ha andar i halsen. Svårt att andas för de sätter sig alltid på tvären. Fick nobben på biblioteket med. Där kunde man bara låna ord inte göra insättningar. Inte spara. Konstigt men sant. Så nu vet jag inte vad jag ska göra.

 

Just nu vet jag inte hur jag vill använda orden. Vilka jag ska spara till min bok (men som sagt jag kan inte sätta in dem nånstans) och vilka jag ska skriva här.

 

Så, nu har jag mina ord under huvudkudden, och det gamla klassiska, nämligen madrassen. Lite svårt att sova då för orden kan inte hålla tyst och det är inte lätt med en madrass som tjattrar. Inte bra för den goda nattsömnen.

 

//manon


Kommentarer
Postat av: TheHolyGoat

Jag förstår att det är jobbigt när orden stojar men du får väl se det som att det är i alla fall bättre än att sakna ord. Och det är jag glad för att du inte gör!

Postat av: Indra

Åh, ta dina små okynniga ord som inte vill foga sig och samla dem i en liten essä om ORD. Den skulle bli underbar!

2007-05-08 @ 13:42:11
URL: http://indra73.blogg.se
Postat av: Manon

THG - absolut är det så.

Indra - fasiken jag vill kommentera hos dig men nåt fel är det! Får inte upp rutan helt eller halvt. Likadant är dte nu ofta hos AnnaaM och Inga!

2007-05-08 @ 14:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback