Koncentration

Nån har snott min koncentration. Jag kan bara inte koncentrera mig. Jag förstår inte hur man kan stjäla nåt sådant som koncentration. Fast det kanske är lätt. Koncentrationen borde ju vara rätt så - ouppmärksam - och därmed lätt att smyga sig på och släpa i väg. Skriker säkert inte på hjälp, märker väl knappt nånting själv. Djupt försjunken i det jag borde vara försjunken i. Eller så har den helt enkelt rymt eller strejkar och sitter och luktar på blommor eller äter glass koncentrerat nånstans.

 

Tankarna fladdrar och flyger omkring planlöst  i mitt ekande huvud. SAS-personalen strejkar ju som ni vet och ingen vet hur länge...


Det är svårt att sitta still. Snart är det ett lättsamt styrelsemöte. Då kanske man får kaka i alla fall.

Blä vad svårt det är ibland att mobilisera sig! Åh, jag vill bara ha roligt nu!!! Jag är rysligt sällskapssjuk och rastlös. Jag vill uuuuut härifrån! Jag vill göra nåt annat än det jag gör just nu.


Och urk, bara tråkiga mail i dag. Inga roliga:(....jagvillbaraharoligt....
 

//manon


Kommentarer
Postat av: Hannele

Rutiner har jag inte haft på tjugo år... man får improvisera mycket med barn och familj, en stor fördel om man trivs med den sorters liv. (På jobbet är jag ganska populär, för jag klagar aldrig på snabba förändringar ;)

Postat av: Manon

Fast liiite skulle jag cilja ha ändå, nåt som flöt på:)...

2007-05-25 @ 19:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback