En ny familjemedlem

Ivrig att säga att vi fått en ny liten familjemedlem, en liten kattunge på 12 veckor! Alla barnen är stormförtjusta. Kattungen verkar trivas hos oss och blir hemskt bortskämd med uppmärksamhet. Så nu har vi två utekaniner, en katt, en krokodil, och en trädgårdstomte och jag vill ha höns. Men det är lite jobb med att bygga hönshus. Så, jag som är lite bonde wannabie - jag har snart min alternativa stadsbondgård färdig. För jag ska gräva upp ett trädgårdsland med och odla gräslök och jordgubbar bla. Och så mitt projekt med att odla kryddväxter inomhus...

I går hade vi lunch vid en sjö och blev fotade av en man från Israel som tyckte vi var exotiska med cykelkärra. Så, Elisabeth - jag vet att landet är hyfsat stort men om någon visar dig en exotisk bild med två barn med cykelhjälm i cykelkärra så är det våra twins.

I dag har vi haft äventyr på två museum och twinsen sover. Mellansonen ville leka med grannbarn när vi kom hem då han hörde att de frågat men kände sig sedan för trött när han väl stod där. Usch då. Man ska inte ändra sig så där, men en enstaka missbedömning av trötthet kan man nog få göra både som vuxen och barn. Så jag lät honom ångra sig vid dörren som enstaka tillfälle. Normalt är de duktiga på att själv känna hur trötta de är så jag brukar inte lägga mig i, men nu blev det fel...tyvärr...

Katten C

Här är vår nya lilla familjemedlem med tvillingflickan.


Våra två utekaniner

Våra två utekaniner


Fredlig trädgårdstomte

Här är vår Trädgårdstomte. Han är glad och hjälpsam bara han får leverpastej och glass.

Syskonen

Alla syskonen....och bockarna Bruse

Manon

När jag ändå är i gång med familjen - här är Manon


Också andra hälften

Och det vore ju orättvist om inte hela familjen kom med så här är andra hälften i köket och bygger. Och vårt nya köksgolv och lite skåp som ska upp!!

Krokodilen vill fortfarande inte vara med och bara nafsar efter våra fötter ilsket då vi närmar oss med kameran. Tyvärr har han lärt vår katt att nafsa efter fötter med...

//manon

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Åh vilken förtjusande liten ny familjemedlem! Lustig färsammansättning. Det där med fötter är de väldigt förtjusta i, gäller bara att få dem att sluta i tid. Min systers Rufus blev 15 och slutade aldrig.

Postat av: Lisa

Hej, hamnade här av en slump, såg att du hittat galonkläder i lite större storlek. Nu är det så att min åttaåring vill ha galonisar fast jag tycker hon är för stor för det, men vad hittade du det?

2007-07-19 @ 16:39:11
Postat av: Ullis

Men ååh så söt liten kisse!! Själv har jag bara två ålderdonnor i kattstammen! ;-)
Den äldsta kattdonnan är 16 år och den yngsta är 11.
Roligt att få se en skymt av dig. Jag hade redan anat att du var en riktig kalaspingla, men reagerade ändå på ditt utseende! Du är ju skitsnygg!! =)
Nej, egentligen är jag inte alls utseendefixerad, men det kan tyckas så. *skrattar* Jag tippar mer på att det är första chocken på att skymta kvinnan bakom orden.

2007-07-19 @ 19:13:27
Postat av: Elisabet

Ska hålla utkik efter barn i cykelkärra!
Har varit inne och läst men inte hunnit svara, vare sig på det ena eller det andra.
HELT KLART ? vi sitter helst i skuggan. Skrattar åt syrran med barn som kommer hit till påsk och rusar ut i vattnet när det är 20 grader varmt brrrr. Nu är det 2 och skööönt.
Vad gäller bloggen häromdagen, så är ju jag någon om inte känner dig alls och borde enligt din teori vara bortskrämd for länge sen... Jag tycker snarare att du verkar otroligt stark. Det är inte alla som vågar erkänna hur de känner sig inombords och ännu färre som vågar prata om det öppet. Det måste väl vara ett steg i "att komma vidare" om något. Att sätta ord på kanslorna och förloppen, att dela med sig och att skärskåda sig själv.
Själv är jag 'beteendevetare' for resten, fullkomligt såld på Dr Phil ? typ: skriv ner en alternativ positiv inre dialog och häng på kylskåpet...
Har inte gjort det själv men däremot prövat teorin om att man bara kan andra sitt eget beteende och att man även kan ändra energin i en relation själv.
Tja, tack och adjö frå kvasikuratorn. Du far väl ta mig med en nypa salt.

2007-07-19 @ 19:22:21
Postat av: Elisabet

29 i vattnet och i luften skulle det vara...

2007-07-19 @ 19:37:00
Postat av: Inga M

Kul att få se hela familjen. Och den nya familjemedlemmen var väldigt söt. Det är bara ljuvligt med katter och barn. Det passar ihop på något sätt.

2007-07-20 @ 08:18:01
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: carulmare

Vad roligt att få se hela familjen - och jag vill också ha en katt...!:)

2007-07-20 @ 22:21:44
URL: http://carulmare.blogspot.com/
Postat av: Susanne & Edith

Åhhh, vilken söt liten misse! Kattungar är ju bara för ljuvliga. Själv har jag (läs; vi) 2 katter på 4 år som var världens absolut gulligaste kattungar. Så fulla av bus och lek. Helt underbara!
Barn och djur är bra ihop. Ser det på min familj med 3 barn och 3 husdjur. Det är härligt att se hur mycket alla dom tycker om varandra..

2007-07-20 @ 23:24:23
Postat av: Nina på Johangården

Kul att se er även om det bara var ryggar och hjässa.

2007-07-21 @ 22:08:16
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Manon

Annaa - hm. sla lära av den det! Även att leka med blomkrukor!
Lisa - H & M!!! Där finsn det i större storlekar!
Ullis - kan katter bli så gamla alltså!? Tänka sig! Annars rodnar jag, så bra ser jag väl inte ut:))?
Elisabet - ja avrför badar man i 20 grader!!! Tror som du, helt OK. Måste läsa dr Phil!!
Inga - katter och barn passar väldigt bra i hop!!
Carulmare - det är roligare att ha katt än vad jag trodde! rekommenderas!
Susanne - visst är det himla kul med barn och djur!!! Barne älskar katten. Och kaninerna, men katten är lite mer med för den är ju inne! Än så länge i alla fall. Den ska vara inne tills den VET att den bor här, sedan har vi dörren öppen igen!
Nina - ja:))! Lite ser man ju:)!

2007-07-24 @ 11:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback