Konstaterar

...att jag har ingen lurre för att jobba. Tänker bara på barnen och hur de såg ut då jag lämnade dem på dagis. Twinsen med varsin mjukis. Tvillingpojkens armar hårt om min hals och hans hulkanden.  Att jag saknar dem och att de dagar jag tyckte var lugnt mysiga var de dagar mellanbrodern tyckte var tråkiga. Hur bra de leker i hop. Det är lätt att vara hemma med så många barn. Om man bara - är - och inte vill göra en massa. Flyter med...

Fast, nånstans tror jag ändå att dagisstarten är värre för mig än för dem. Men jag vill inte tro det! Jag vill höra "jag vill vara hemma!". Jag vill vara hemma. De ska tycka om att vara hemma! De ska vilja vara hemma med sin crazy, scary morsa  med alla sina brister och temperament som bara tokälskar dem och bubblar likt såpbubblor och badskum av kärlek. En korsning mellan en drake och ängel som bara vill ösa kärlek över dem. Badskum, rök, ånga och bubblor i ett!

Fasiken - vad soft jag blivit! Tänker tom på katten och hur hon ser ut då hon tittar ut genom fönstret. Kaninerna som blir glada då jag släpper ut dem.

Nä, rapporter blir det här...

För övrigt anser jag att det är nyttigt att ha tråkigt och lugnt till skillnad mot allt som sker på dagis...de var betydligt mer rastösa i början av semestern än i slutet - då de vant sig vid att livet gick i lugnare takt...

//manon

Kommentarer
Postat av: Zofy

håller med....det är segt här också...jag längtar redan till nästa semester....
och nu när de är så stora så funkar det faktiskt väldigt bra att vara hemma....de klarar sig själva, har gjort hela sommaren. De leker...det är tom som man får gå in och avbryta "om ni vill göra ngt med mig eller läsa en saga så säg till" typ....vet inte om det är samma hos er....
och så sitter man här...

Postat av: Havsfrun

Bara att instämma.

2007-08-15 @ 18:17:00
URL: http://havsfrun.blogspot.com
Postat av: Inga M

Till och med jag instämmer! Jag har börjat muta min man med goda middagar när han kommer hem och fråga om han inte vill ha en hemmafru!

2007-08-15 @ 22:11:26
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Manon

Zofy - segt är det och även mina klarar sig bra själva! Visst klagar sonen lite på att han vill träffa sin bästis, men de har träffats under sommaren och han har haft sina syskon och andra att leka med! Syskonen leker himla bra här med!
Havsfrun - trist är dtemed vardagen...
IngaM - vi får bilda klubb, hemmafruwannabis - fast innerst inne tror jag inte jag skulle fixa det utan några miljoner:))...

2007-08-16 @ 10:39:45
Postat av: Annaa M

Men Manon, det finns väl inget värre än att lämna barn som ropar "vi vill inte, vi vill vara hemma!" Fast jag förstår vad du menar!
Lustigt nog så tror jag att framförallt min Äldsta tyckte det var mycket tråkigare på dagis än hemma. Hon hade under alla sina år aldrig någon riktig kompis där och var inte speciellt fascinerad av varken kollektiva lekar eller skapande verksamhet och leksaker hade hon ju mycket bättre hemma.

2007-08-16 @ 11:33:51
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Jo det är sant Annaa:). Men du fattade hur jag menade! Vad trist för mellan dte där!! Nej, dagis passar inte alla.

2007-08-16 @ 13:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback