Lämning

A (4år) får åka klädd som han vill till dagis för jag orkar bara inte bråka med honom och höra tjut så taket åker av. Alla tre springer och går om varandra. Mot slutet lägger sig M (tvillingflickan 2,5), som hela tiden släntrat efter, på marken och vägrar gå. De övriga springer in på dagis gård och försvinner. Jag har packning, jag måste bära M som nästan affektkrampar. Får springa efter killarna som jag inte längre ser. Svettig, hittar dem inte på dagis, de hade gått in i genom en annan dörr. Jag ropar efter dem, otålig, och otrevlig,

Att ha tre små på 20 månader är en pest när alla ska kläs på och fraktas. De springer åt alla håll. De övriga föräldrarna på dagis tror nog att jag bara är sur på dem och svettig.

Jag vet ju att de ÄR snälla men just att gå och komma och kläder....är ovan vid att lämna med så jag har ingen rutin på det. Missade bussen så nu ska jag ta nästa till jobbet.

Pust.

//manon

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Undrar när vi slutade med tvillingkärran... Skulle aldrig tagit oss fram i någorlunda tid om vi inte haft först den och sedan i alla fall sulkyn att köra Pojken i. Fast det var lite hemskt när alla tre krävde att få åka hem och vi hade ju bara uppförsbackar.

Postat av: Manon

Måste köpa ny vagn. Vår är så låg så det är jobbigt att köra den. Dessutom håller korgen på att falla av...

Du vet. Tre barn tätt. Undrar när jag vill sluta med vagn?

2006-11-23 @ 20:13:12
Postat av: Annaa M

Vår sulky hängde i väldigt länge. Hade man ingen bil var den en förutsättning. Några andra föräldrar gjorde bort sig lite; när vi skulle ha träff med Mellans klass i ettan i Botaniska trädgården som låg en halvtimmas rask promenad bort så stoppade de sin vana trogen sina barn i var sin sulky och drog iväg. Det gjordes en del stora ögon över att 7-åringen åkte sulky... Där hade vi haft lite bättre "vett" och slutat i tid, men upp till 5-6 årsåldern tog vi allt sulkyn när ma skulle iväg snabbt och det inte fanns allmänna kommunikationer. Till doktorn 8 på morgonen och så.

2006-11-25 @ 13:20:56
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback