Jackass - the junior edition

Har ni sett "Jackass - the movie" på tex MTV nån gång? Här är lite axplock om hur det kan vara hemma hos oss, och då talar jag inte om lama saker som att stå upp på sin tripptrapp och hoppa jämfota:

Här kommer vår version:

- I veckan så släpade våra tre små upp sina bobbycars i våra soffor och satte sig på dem och körde vilt skrattande nerför soffan på golvet.

- Medan jag lagade mat vid ett tillfälle i veckan hörde jag ynkliga pip och jag upptäcker att S-twinset (2 år) hade satt sig i en röd skurhink och fastnat i den. Han behövde assistans.

- Vi köpte ett sk "pippitält". Tänkte att barnen skulle leka i den ute i trädgården. Springa ut och in och leka hus liksom - jodå, de leker med pippihuset - de kryper in i den och rullar runt runt runt hela huset inifrån huset runt hela trädgården! Så, ser ni ett rullande hus i en trädgård, det är troligen vi!

- Rutchkanor är kul, en kan klättra upp nerifrån medan den andra åker ner uppifrån och så möts de i mitten...

- Hoppa från soffryggen - ner på varandra i en hög....och skratta....

Tvillingarna på 2 år får sova i spjälsäng så länge det går, speciellt med tanke på S-twinsets intresse för kök, han sätter på spisen och stoppar allt möjligt i ugn, vi kämpar med att få vårt nya barnsäkra kök färdigt.

Vi har aldrig fönster öppna (mer än ytterst få kontrollerade stunder). Kan bli rätt varmt och kvavt men det är det värt...

//manon

Kommentarer
Postat av: Inger Persson

Jodå har sett Jackass. Var ska det sluta när dina små redan har så avancerade grejor för sig? Dom gör kanske uppföljaren om 15-20 år. Barn är underbara. Jag lovar att stanna om jag skulle se ett rullande pippi hus, skratten måste vara superhärliga rullande runt i trädgården.

2006-05-14 @ 20:25:15
Postat av: Manon

Inger - ja de gör mycket kul:). Jag gillar faktiskt jackass:)!

2006-05-15 @ 15:28:52
Postat av: Annaa M

You´ve got mail...

2006-05-15 @ 23:20:10
Postat av: Marie

Haha vilka busfrön du har där hemma. Här tycker jag att det är livat med en 3,5 åring och en 9 månaders... men vi ligger i lä *ler*.

Vilka fördomar din dotters lärare har. Märklig kommentar.

KRAM!

Postat av: Linda och grabbarna

*skratt* Jag förstår förstås att ni skrattar lagom där hemma med tanke på barnens framfart. Men det rullande Pippi-huset syns alldeles klart framför mina ögon och då är det svårt att låta bli att skratta. De är minsann kreativa när de känner för det! ;o)

Styrkekram!
//Linda

2006-05-16 @ 20:07:36
URL: http://brodernabus.blogg.se/
Postat av: Manon

Marie och Linda - ja, de är aktiva minst sagt:). Men kul är det ju:)! Kan tillägga att pipphuset rullar FORT!

2006-05-18 @ 07:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback