Lilla syster kanin

      

Var på teater med alla små i helgen. Såg på "Lilla syster Kanin" på Dockteater Tittut. Helt underbart! Jag tycker om lokalerna, stämningen, det mystiska där. Det är teater för barn mellan 2-6 år. Jag har gått där 2 ggr/termin i medeltal. Kände när jag var där nu i helgen att snart är mina barn för stora för Tittut! Så tråkigt! Jag kommer sakna det!

Men det finns andra teater att gå på då, men jag har gått på Tittut i 9 års tid. Först med Storasyster, sedan mellanbror och småsyskonen.    

Tog ett blad därifrån om teater i Stockholm. Har varit på en av stadsteaterns uppsättningar, "Else-Marie och småpapporna". Den var också jättebra! Så det finns alternativ - men Tittut - jag kommer sakna det!

Har ni barn tom 6 år, testa det nån gång! Passa på. De kan verkligen trollbinda barn.

//manon 


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Skulle varit kul att se Else-Marie. Mina barn hatade verkligen den boken, gillade verkligen inte pappaschablonerna. Jag gissar att det är vanligt, att det är en bok som framförallt mammor gillar medan ironierna går över huvudet på barnen.

Postat av: Manon

De kör den fortfarande tror jag! Mina barn gillade faktiskt föreställningen! Ännu inte köpt boken, men vi har en hel del annat av Pia Lindenbaum.

2007-10-08 @ 18:14:05
URL: http://manon.blogg.se
Postat av: Telefonissan

Min dotter älskar småpapporna. Ja inte själva papporna; de är lite läskiga ju. Jag tror det är rena terapin i detta fallet att se att någon har en ännu konstigare pappa-situation.

När Åkes mamma glömde bort är en annan favorit. Åkes mamma påminner nog mycket om mig antar jag... Pia Lindenbaum är bäst!

Annaa: Jag fattar nog inte ironierna heller... Böckerna ligger nog så nära verkligheten i vårt fall så det är precis den lilla twist som både stor o liten uppskattar.

2007-10-11 @ 16:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback