Plus och minuspoäng

Sitter kvar på jobbet. Har tät kontakt med revisorn. Allt har förhalats, vi är så sent ute med årsredovisningen. Från början gott om tid, jag trodde inte att i ska sitta i sista minuten.

Barnen är hemma med vår barnvakt och ätit glass och mackor (det sista antar jag, glassen sa jag ja till).

Ringde paniksamtal till maken som varit på kurs 2 dagar och nu egentligen vill göra lite klart själv innan han går hem från jobbet.

Barnen därhemma lever som sagt på glass och kvällsmat - tja...kommer maken innan kan han ju svänga förbi McDonalds och ta Happy Meals eller köpa blodpudding på vägen...

Snacka om dåligt samvete! Men jag måste stanna tills de sista siffrorna är klara. En som ska skriva under ska vara bortrest utomlands nästa vecka.

Puh..svettigt...Hon var upptagen med andra saker i förmiddags så det blev så här...

Nåja, glass är ju -bra, kalcium, energi och allt. Och jag vet att det är helt OK. Jag stressar inte upp mig över den dåliga kvällsmaten. Ibland blir det så här!

Efterrätt fredagsmys...Nåja, de överlever detta, det vet jag. Man klarar att få glass till kvällsmat. Tror inte ens att de är särskilt ledsna för det. Jag tror knappast att de kommer att klaga.

Mammor kan inte alltid vara hemma vid grytorna.

//manon

Kommentarer
Postat av: Björn

Såååå ja, lugn och fin nu.

Postat av: Inga M

Asch, glass innehåller massor av mjölk som innehåller en massa näringsämnen. Det är lugnt!

2007-03-18 @ 11:05:59
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Hannele

Barnen överlever gott på glass och mackor ;)

2007-03-18 @ 14:24:01
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Manon

Jo, jag vet, de klarar sig på glass:). Var bara så frustrerad över att inte bli klar!!!! Maken fick åka hem, han tyckte synd om dem och så åt de blodpudding.

Nej, inte blir jag frusterad över att de inte får äringsriktig mat precis varje kväll inte...bara frusterad över hur det drog ut och vill hem!

2007-03-19 @ 08:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback