Borttappat

Vad ledsen jag är. Köpte "Littlest pet shop" - grejer till Storasyster för hon vill så gärna ha! Och jag tyckte att hon har på sista tiden varit så hjälpsam och inte fått den uppmärksamheten hon behöver för det. Eller den uppmärksamhet hon öht behöver. Cyklade glatt hem i går med de tre paketen i går, la dem och min laddare i cykelkorgen jag hängde på pakethållaren pga det är bökigt fram - vad händer - den föll av utan att jag märkte det!!!

Jag cyklade tillbaka, ända till jobbet, kollade om jag glömt korgen där, men nej. Letade på väg tillbaka. Fram och tillbaka. Allt borta. Alla paket och min laddare. Ingen skymt av nåt. Ledsen Storayster. Jag ledsen och arg på mig själv.

Måste köpa laddare i dag. Maken köper nya Pet shop-grejer i dag för han ska ändå vara hemma mitt på dagen pga tvättmaskinsreparatören kommer. Hinner han inte får jag göra det.

Cyklar inte i dag. Är matt och har ont i halsen och det regnar. Är nog dumt att cykla 2,6 mil då. Fast det känns som om jag borde. Men nån måtta får det vara...men jag vill inte tycka det.

Pratade med maken - vi måste se till att få tid över till mera Storbarnssaker med Storayster. Har inte gjort det på ett tag. Hon behöver det. Det märks.

Mellanbror har fått två kalasinbjudan under loppet av 2 dagar. Glad jag är. Även tvillingarna blev bjudna till en av dem, en granne som fyller år. Det blir Mellanbrors fjärde kalas sedan han bytte dagis. Två med grannbarn och 2 med dagiskompisar. För mig känns det som om han har landat i flytten. Jag är inte orolig längre för hans del, all hans blyghet, det förra dagiset vi hade i ett år i väntan på det vi har nu, ett års kö...Det känns väldigt trevligt här, gulliga barn och nu känns det verkligen som att barnen landar i detta nya.

Fasiken vad ledsen jag är över att ha tappat korgen med leksaker. Måste dessutom köpa ny laddare i dag på lunchen...

(fortsätter gärna prata om inlägget nedan)

//manon

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Fy vad trist att du har tappat bort sakerna! Hoppas det är en ärlig person som har hittat sakerna.

Postat av: Manon

Välkommen! Visst är det! Men jag vet inte...det var på väg nånstans utomhus, mitt i stan, mycket folk ute fastän det var sent...Kollegan sa nyss att jag skulle kunna ringa polisen och höra om nåt lämnats in...

2007-06-01 @ 07:41:52
Postat av: Idun

Åh, vad tråkigt att sakerna försvann...
Och du ska verkligen inte ha dåligt samvete för att du inte cyklar när du har ont i halsen. Man ska ta halsont på allvar när man ska idrotta, man kan idrotta när man är lite förkyld och har lite snuva si så där, men ALDRIG när man har ont i halsen - ALDRIG!!! Då ska man ta det lugnt! Man kan bli riktigt dålig om man pressar sig vid halsont, gör inte det. En gyllene regel i idrottsvärlden! :)

2007-06-01 @ 08:48:03
URL: http://idun.webblogg.se
Postat av: Annaa M

Åh så extra dumt då att inte M tog med sig påsen med diverse djur mm som tjejerna röjt ur och som stått här och väntat på att åka hem till er länge! Men hon skulle på stan emellan och ville inte bära.
Jag blir alltid så förtvivlad när nåt sånt där händer och tyvärr så brukar inte nyköpta saker komma tillbaka. Letade länge och febrilt på alla hittegodsavdelningar från Göteborg till Stockholm efter borttappade reafynd häromåret...

2007-06-01 @ 14:17:26
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Idun
- Jag ska ta det lugnt! Cyklade tillbaka till jobbet nu, men jag tar det lugnt...
AnnaaM - Nej, jag är övertygad om att sakerna INTE kommer tillbaka...Köpt lite nya nu, men det som hon verklligen ville ha är bara slut...får vänta...

2007-06-01 @ 21:39:33
Postat av: Manon

En sak till - tvättmaskinen!
Det var ett tekniskt fel som går på garantin! KSönt det i alla fall, men de kan inte få reservdelen förrän tidigast i slutet av nästa vecka...vi tvättar för hand!
Grannen var/är jättegullig som erbjöd/erbjuder att tvätta hos dem. Är så jättetacksam för den hjälpen! Kommer inte glömma det. Precis vad man behöver i den situationen. Vi har nu inte så mycket för vi har tvättat för hand hela veckan varje kväll. Hållt efter.
Som sagt, jag vet inte om jag kan kika in här under helgen för vi har bytt bredbandsleverantör, få se om bytet går smidigt:). Men skriv på! (är på jobbet nu).

2007-06-01 @ 22:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback