Äntligen!

image2003

Hittade denna bild på en inredningsblogg,  
http://inredningsbloggen.blogg.se . Bry er bara om bilden överst med den öppna spisen med alla böcker! (Fast jag gillar bilden med porslin snyggt slängd på handdukar typ, bra sätt att torka disk - klurigt). Det där med att stapla böcker ovanpå varandra har jag kört med sedan lääänge. Faktiskt har vi ett gäng böcker nere i källaren staplade just så. Ungarna kör sannerligen med denna metod. De städar så här. Slänga allt i  nåt praktiskt-för-stunden-hål! Vi staplar även räkningar och tidningar. Ritpapper också. Och faktiskt skor. Barnen är jättebra på att stapla skor. Det finns mycket stapelbart. Tom kaninerna staplar sig. Kanske jag återkommer med ett "Hemma-hos Manon"-reportage. Fast först måste jag se till att få en bild på vår krokodil.

Underbart!! Stapla! Stapla!

**************
Tillägg 1 aug - http://www.expressen.se/levabo/1.764783/caroline-af-ugglas-om-barnfamiljernas-nya-roriga-trend-jag-stadar-aldrig

Ja, vad ska jag säga. Känner mig kluven, budskapet är bra, men kravet nu att ha "chic oreda"???? Även oredan ska ha en ordning i sig?? Håller annars med! Varför kravet att städa och feja så mycket bara för att man får besök? Avslappnat är bra, leva...acceptera varandra vilket även innebär att acceptera att det för andra är lika viktigt att ha det välstädat och det betyder inte att de vill visa en yta, utan mår bäst så! Själv älskar jag ordning men klarar inte av att leva upp till det. Får riktiga utbrott på röran. Så, jag vill kunna acceptera min röra! Att jag trots min förkärlek för städat aldrig får till det, aldrig lyckas prioritera det tillräckligt med andra ord för det finns roligare saker att göra än att städa!

Älska varandra och sig själv trots/ för ordning/oordning.

//manon

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så märkligt! Först såg jag den här fina bilden, åtminstone det mesta av den. SEdan försvann den plötsligt och blev bara ett litet rött kryss i ett hörn.Jag gillar i alla fall det här vita rena! Du fär gärna visa hemma-hos-bilder här på bloggen.

2007-08-01 @ 09:14:23
Postat av: Inga M

Igen då! Jag menade inte att vara anonym! Det är inte bara bilder som forsvinner på Din blogg idag, även namn o bloggadress! Det var jag som skrev ovan!

Postat av: Manon

Hehe:)). Kommer visa bilder på vårt kök när det äntligen blir färdigt!!
Vad lustigt med kryssen och allt! Inte från min dator i alla fall!! Undrar om det är fler som har problem...

2007-08-01 @ 10:18:04
Postat av: Annaa M

Ha ha, jag såg rubriken och sen bilderna och tänkte att hur i helvete snabbt gick det där egentligen!
Men om man vill ha något ur staplarna, hur går det då? Påminner mig om att jag måste rensa bokhyllor innan sommaren är slut. Nu ligger det liksom låga staplar på de andra böckerna och så höga staplar bredvid min säng. Och så en stapel i ett paket på posten. Jag som hävdar att jag egentligen inte köper böcker!

2007-08-01 @ 16:59:15
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Ja, precis! Hur går det om man vill ha nån bok ur stapeln?
Staplarna av böcker i källaren är för att vi renoverar och allt är inte som det brukar:)). Ananrs vore det hemskt knepigt. Nåt i mig säger också att det känna fel att använda böcker som assecoar. Böcker ska man läsa. Kidsen ÄR bra på att stapla!

2007-08-02 @ 05:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback