Årstiderna

Jag ska testa att prenumerera på frukt genom "Årstiderna". 230 kr fram till dörren för stotra fruktlådan en gång/vecka. Vi äter så mycket frukt så det tar slut jämt så det kan vara skönt att slippa bära hem så mycket?

Det ska bli spännande att se om det är bra! Man an prenumerera på fisk med...och frönskaer. Men vi får se!

Jag är fortfarande trött och allt har tappat proportioner för mig. Jag gråter av ingenting, orkar ingenting.

Jag har i dag vågat ringa en förälder på dagis och frågat om deras son kan leka med vår. Det kunde han och ville! Kul! Det går bra för A (4,5) på dagis. I dag s de att han blomstrar just nu och är väldigt social. Han ser att Storasyster leker med andra. En del av mig vill att han ska ha det Storasyster har. Jag VET att de är olika och inte går att jämföra men...äsch...jag är väl trött...jag tror det är bra att knyta lite kontakter närmare kring barnen hursom...fel? I dag sa A att han ville att grannbarn sover över! Varifrån fick han den idén? Men de är så små, och ännu för ovana vid varandra för det. Jag tror han vill leka med andra på helgerna lite mera!

Men jag är in i döden trött fortarande. Förkyld också- Har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Äntligen har jag fått mina övärldenböcker! Hämtade ut dem i går för jag kollade på nätet att de kommit fram. Hade inget kollinummer med killen där såg väl hur desperat jag var och utan att jag frågade så fick jag låna deras dator för att kolla in mitt mail med kollinumret! Åh tack!

Trött är mantrat, jag överdriver, problematiserar och blir trött....förkyld också. Jag vil bara sova. Inte gå upp. På en vecka minst. Känner mig sliten.

//manon

Kommentarer
Postat av: Hannele

Vi har köpt frukt och grönsaker vid dörren, skönt och enkelt när barnen var små.

Postat av: Zofy

trist att du känner dig så himla slutkörd!

jag var i Stockholm i tisdags, tänkte fråga dig om vi skulle träffas då , men det kom så himla hastigt på (i måndags) och jag kände mig också slutkörd och stressad med allt som skulle packas och ordnas så jag kom mig inte för. tillbringade en kväll HELT ensam på ett hotell istället och kunde både träna på kanonfint gym + njua av gratis vin o tilltuggbuffé - sedan däckade jag kl halv nio och sov i tio timmar.....behövde det!

det känns som du skulle behöva komma ifrån och få lite tid helt själv är det möjligt överhuvudtaget?...typ att ni byter roller en hleg, maken drar iväg med alla barnen och du bara får sova eller läsa....ursäkta om jag lägger mig i det låter så klämkäckt, men jag vet ju själv hur det är att vara så j-kla trött och allt som är runt en både hemma och på jobbet....

iallafall nästa gång jag kommer till stockholm kan vi väl träffas och dränka våra sorger i ett glas vin eller två...

lram, Sofie

2007-01-18 @ 10:35:49
URL: http://zofy.blogg.se
Postat av: Manon

Hannele - låter bra att det blir bra! Spännande att testa!

Sofie - nästa gång får du höra av dig! Det vore jättekul! Men jag förstår att du var jäktad och alt och det låter härligt med en natt på hotell och bara skämma bort sig själv! Det låter som att du utnyttjade det väl!

Jag ska faktiskt ut på fredag men jag vet ännu inte om jag är frisk nu, jag hoppas det...

2007-01-18 @ 10:45:25
Postat av: Indra

Nyfiken fråga: den där fruktkorgen, är det den ekologiska varianten? Har också funderat på att beställa den...

Visst är det tufft när man har barn "av varje sort."
Vår äldsta är ganska känslig och blir ofta ledsen när man lämnar honom (på dagis eller hos farmor och farfar etc.) Detta känns jättejobbigt och det är många morgnar man lämnar dagis med ångest. Jag vet ju att han har det bra och att de flesta dagar är bra dagar, men samtidigt vet jag att han längtar efter mamma och pappa under dagarna (vilket fröknarna talar om.)

Sedan har vi lillkillen som är precis tvärtom. Älskar nya människor, är gärna lite påglugen på andra och har älskat dagis från dag 1. Jag är aldrig orolig för honom, men storebror finns med hela dagarna. Gick det bra efter att jag lämnade honom? Trivs han? Undrar om det någonsin kommer att vända...

2007-01-18 @ 11:35:53
URL: http://indra73.blogg.se
Postat av: Manon

Japp Indra, det är ekologiskt! De har även grönsaker och fisk men jag testar ders frukt först. Rapport avläggs 25 jan för då får jag första leveransen.

hemsida - www.arstiderna.com

Visst är barnen olika! Vi bodde olika med så kompisbekymmer hade inte vår stora. Här krävs det mera arrengemang.

2007-01-18 @ 11:54:56
Postat av: Annaa M

Men det står ju inte hur mycket det är? Passar en familj på 3-5 personer. Vår familj äter minst tre kilo om dagen men alla är petiga med vad de vill ha, så jag skulle nog inte våga riskera att hälften blev liggande medan turerna till butiken gick som vanligt. Men idén förstås bra!

2007-01-19 @ 14:57:56
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Har du alldeles rätt i Annaa! Men jag vill testa!! OM det funkar vore det alldeles förträffligt!

2007-01-19 @ 15:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback