Jag kan se!

Härligt med linser och jag har varit betydligt mindre trött i dag trots att jag sovit dåligt. I dag har jag fått ha dem i 6 timmar och tog ut med sorg i hjärtat kl 13.45. Längtar till i morgon då jag kan ta på ett par igen!

Lustigt nog får jag fantomkänslor av glasögon nu när jag har linser! Det är som om jag återupplever nedhasade glasögon på näsan och vill putta upp dem igen. Trots att jag inte haft glasögon på 18 år!!

Den känslan måste bara BORT! Men lustigt att den kom, som om kroppen inte fattar att det är LINSER! "Åh jag ser - måste vara glasögon".

Att se bra är beroendeframkallande ju! Eller att inte känna trycket i ögonen, dovt huvudvärksmolande fram och trötthet. Tröttheten är av HELT annorlunda karaktär nu när jag har linser! Kanske jag kommer vara mindre stingslig med? Vad vet jag.

Fick tips om att äta vitaminer med för att bli piggare.

Snart snurrar jag runt som i filmen Masken (ni vet den där trämasken som gör sina ägare gröna och ger dem superfånkrafter, film med Jim Carey)!

Man borde ha nåt sådant också. En mask så man blir fånig och larvig med superkrafter. Nåt att ta på sig då revisorn är här.

//manon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback