Cheap Monday del 2

Jodå, jag frågade henne om hon ville ha dylika jeans och svaret var väl delat...hon är orolig för att de ska vara randiga eller rutiga. Hon säger att en i klassen har dylika för 700 kr. Men var inte dessa billiga? Men det är inte så att hon suktar efter dem eller MÅSTE ha. Jag undrar om det inte var jag som "pressade" för hårt nu:). Av iver för att inte påverka henne. Äh. Klant, klant är jag!

Jag är inte rabiat vad gäller kläder. Jag gillar faktiskt kläder, absolut! Jag antar att jag reagerade först med nån mamma-ryggnerv--varning-barnet-talar-om-märken-för-första-gången. För jag tycker alldles ärligt om att köpa snygga kläder åt henne! Faktum är att jag köper det mesta utan henne och hon klagar inte utan tycker jag köper snygga kläder. Jag är förvånad och jag tror faktiskt att hon menar ärligt för hon är inte den som tar på sig det hon inte vill ha! Jag tycker själv att det är märkligt att det funkar. Men jag checkar av vad hon gillar och letar och lämnar tillbaka om det är nåt hon absolut INTE vill ha, Jag tycker i alla fall det är märkligt att det funkar. Ärligt så gillar jag att hon är fin och jag gillar om hon känner sig fin! Kansle det beror på att jag har ett klädintresse av nåt slag? Aldrig varit märkeshysterisk även om jag köpt dylikt. Bekänner att jag innan jag fick barn aldrig handlade på H&M eller Lindex...Men jag köpte INTE bara märken utan det jag tyckte var snygtgt...Vad vet jag varför det funkar att jag köper kläder utan dottern. Är, för att tjata, djupt förvånad...

Är lugnare nu. Jag gör som jag alltid gjort. Ger med mig på vissa punkter och på andra inte. Tyckte AnnaaM skrev bra om detta på sin blogg.

//manon

Kommentarer
Postat av: Hannele

Jag skulle inte ens kunna köpa ett par strumpor eller kalsingar utan att föremålet är med själv... Kläder är svårt (ännu värre om det blir mobbning - och de talar ungarna aldrig om).
Vi har fyra barn och alla fyra har olika smak :)

Postat av: Manon

Japp! Jag fattar inte att det funkar! Men jag kollar ju av med henne vad hon vill ha också!

Det började för att det är svårt för mig att avsätta tid med henne för att handla kläder...alla tre små är med alltid..

2007-02-07 @ 17:10:38
Postat av: Annaa M

De hade smårutiga på rean för halva priset. 400 kronor ordinarie pris kostar alla enfärgade vi köpt i olika fasoner och kvaliteter, det måste vara 7-8 par nu. Gå och kolla!

2007-02-07 @ 23:55:15
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Weekdays Götgatan var det alltså! jag som gick hela den gatan i går men jag kom inte i håg namnet på affären...hoppas jag kommer till skott innan rean slutar.

2007-02-08 @ 08:08:16
Postat av: lalandakid

Oj, och jag som snart fyller 34 köpte mig ett par sådana CheapMondays förra året, på sommar-rean.

De kostade ännu mindre...bara 100 kronor!
Helt ok, vanliga, strechiga jeans.

Manon, om du inte ser skylten som är jättestor så
lyssna
de spelar extremt hög musik!

Affären ligger efter Tiogruppen tror jag, tvärsemot HM.

2007-02-08 @ 22:12:47
URL: http://www.lalandakid.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback