Vår krokodil - äntligen!!!

Vår krokodil

Jag sa ju att vi hade en krokodil! Men sur är han så jag fick klättra upp i högsta trädet för att kunna ta en bild. Han gillar att lura i gräset. Och bada. Han smög sig in i huset och la sig i vårt badkar och plaskade så att nu har vi kortslutning där. En glad krokodil avbryter man bara inte. Så vi tog med honom till utomhusbad i går för badrummet måste torka och lamporna med...och han bara ville bada...Det var jätteskönt att bada! Fast...tyvärr blev folk märkbart nervösa när de upptäckte att krokodilen inte var av den uppblåsbara sorten. Såna vill jag inte ha, de är alldeles för uppblåsta för min smak. 

Men ängsliga blev alltså folk, trots att jag sa att han gillade barn. Men han gillar glass mera!

//manon

Kommentarer
Postat av: carulmare

Sympatisk krokodil! Vår krokodil var nog ganska uppblåst... men ibland gick luften ur honom... och då blev han så flat att det var rent förfärligt...! :)

Postat av: Manon

Platt fall alltså! Skönt att höra att de inte är uppblåsta jämt...

2007-08-16 @ 10:40:34
Postat av: Annaa M

Kolossala blad och växter ni har i er trädgård! Och tanken slår mig naturligtvis, vad det egentligen var som hände den där dagen i slutet av juni... (Vi berättar inte för ngn annan, men du veeet vad jag menar!)Antar att det inte går att pressa av kroko all information men jag anar blodtörst bakom den glassiga ytan.

2007-08-16 @ 11:26:59
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Annaa - min krokodil är snäll:)! Och så kör vi mycket med växtnäring.

2007-08-16 @ 13:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback