Påskharen

Vill bara meddela att påskharen anlände nästan säkert hem till oss i går natt. Lämnade 4 st fullpackade ägg på trappan. Jag hoppas att den överlevde. Såg lite tussar och krokodilen i trädgården såg inte så pålitlig ut. Å andra sidan gör han det aldrig. Ser pålitlig ut alltså. Grannarna har jag inte sett så mycket utav för de håller sig mest inomhus. Jag vet inte om krokodilen har nåt med det att göra. Inte heller har jag kontrollräknat grannarna. Såg de i huset bredvid åka i väg i bil och de var fulltaliga. Hade bråttom. Jag antar att de var sena till en påskmiddag.

Jag hörde av grannbarnen att även de har fått godisägg så jag tror att haren klarade sig. Såvida han inte lämnade äggen till grannbarnen före oss förstås.

Krokodilen säger ingenting. Men han är lite chokladkladdig om munnen. Om jag tänker logiskt på hela saken så borde påskharen klarat sig galant med tanke på sin last. Tänk er. En hare körande en lastbil full med godis mitt i natten...(som ni vet så lever krokodiler på godis)....Värre blir det med Jultomten i vinter antar jag.

Jag tackar er återigen för alla kommentarer och jag lovar att komma förbi er även om dagarna är fulla av annat nu under påsklovet. Ingen vill vara inomhus i vårt hushåll. Ingen under 9 år i alla fall. Jag har mycket att tänka på. Allt ni skrivit. Jag glömmer det inte. Måste smälta.

Apropå smälta är det dags att mata både våra utekaniner och utekrokodil. Tycker att krokodilen tittar lite för mycket på kaninerna efter i natt.

Fortsatt Glad Påsk på er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//manon


Kommentarer
Postat av: Hannele

Lämnade på trappan,... våra vuxna barn får fortfarande leta efter sina ägg i trädgården :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback