Min "kusin"

Måste dela med mig av lycka - min kusin som bor i Budapest (eller egentligen min pappas men vi räknar varandra som kusiner för hon är ett år äldre) har mailat mig i dag! Det var längesedan hon hörde av sig.

Åh, vad jag är glad - jag har familj!? Allt är inte kört min pappa har inte förstört allt!

Hon har nu äntligen hittat nån att gifta sig med (ska gifta sig till nästa helg) med och är gravid i ca v. 20! Hon har velat detta länge men inte funnit nån. Hon ställer frågor om hur det var när jag var gravid. Glad är jag - inte för att jag får berätta om mina utan för att få äran att bli tillfrågad och hjälpa till! Att räknas...

....hon hade absolut inte behövt maila flera hundra mil längre bort för detta. Prata om graviditet kan hon göra med vänner där nere så mycket lättare!!!

Budapest finns, kommer aldrig att försvinna. Den finns kvar för mig. Lever, inte bara en massa minnen...det vore fantastiskt för mig att ha nån tråd bakåt...nåt som är fast...inte bara guppa fram på gungfly efter gungfly...


//manon


Kommentarer
Postat av: Indra73

Härligt!
Har ett boktips där faktiskt Budapest (om än före järnridån) spelar en rätt stor roll. Den heter "Historikern" och har nyss släppt på pocket.

Har själv aldrig varit där, men en kollega är därifrån och när han berättar och visar bilder blir man sugen att se denna vackra stad!

P.s. skrev ett svar ang. mat längre ner!

Postat av: www.dentatuerademamman.com

För mig är det jätteviktigt med mina rötter, min mormor kommer från Finland och det gör mig till kvartfinne och det är jag stolt över. I sommar så ska vi hyra ett hus vid sjön Balaton i Ungern, det ser så vackert ut där. Vi kommer säkert att åka till Budapest en sväng...

2007-04-18 @ 19:28:17
URL: http://www.dentatuerademamman.com
Postat av: Manon

Ska kika efter Historikern!!

Välkommen dentatuerademamman!!! Du kommer trivas vid Balaton. Får man fråga var vid Balaton??

En sak kan jag varna dig för, stormar kan komma fort och snabbt på Balaton. Många inser inte hur snabbt det kan komma så en del har drunknat. Storm kan komma väääldigt snabbt!!! Så ta det inte bara som dåligt väder. Fast ibland undrar jag om denna rädsla och olycksstatistik beror på ungrarnas ovana vid vatten eftersom de inte har nån kust och que sera sera-känsla:))). Vem vet! Men det stormar upp våldsamt snabbt!

2007-04-18 @ 21:17:39
Postat av: Herr Manon

Älskling, jag har Historikern och tror nog att jag berättade litet om den när jag läste den för några veckor sen...men vill du ha en egen så finns den fortfarande på Hemköp!
Det finns vampyrer i den också.

2007-04-20 @ 23:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback