Superbarnen

Tänk så stolt jag var när jag handlade med de tre små (4 år och twins 2,5 år- idag!) häromdagen! Det fanns en liten kundvagn som (A 4 år) drog och la saker i och alla turades om att ta det vi behövde från hyllorna, riktigt systerligt och broderligt. Så kom vi till kassan och de la på än det ena än det andra på bandet, kämpade på då det var tyngre saker, som tex 2 kg morötter, och plockade sedan även maten i kassarna.

Kände mig så glad när en kvinna bara ställde sig och såg på dem och sa att hon njöt av att se dem hålla på vid kassan!

Med tanke på att de var så otroligt exemplariska kunde jag inte låta blir att tala om att de visst kunde dra varandra i håret också....dumt egentligen, men de var sååå duktiga! Borta är tiden då de bara sprang omkring i affären och lekte tafatt till ve och förbannelse.

//manon

(1 oktober och exakt 2 månader till Tomtesläpp. A tittar girigt på de häromdagen funna tomtekläderna, men jag säger, inte före 1 december i alla fall! Snart lär dagis ha tomtar överallt och jämt...)

Kommentarer
Postat av: Christina

Härligt! Och sen kommer tiden då de återigen springer runt MED dig i affären och sliter åt sig saker som inte riktigt passar budgeten :) Jag hade en sån dag igår som jag skrev om nu ... må goptt!

Postat av: Annaa M

Mina hade lustigt nog aldrig en karriär som butiksspringare. Vi pratade om det häromdagen, hur jag till slut började tjata "SLÄPP VAGNEN" när de fortfarande i skolåldern gick och höll stadigt i kundvagnen. Länge älskade de barnkundvagnarna också, en välsignad uppfinning som bara hatas av vissa pensionärer som inte står ut med att barn tar plats! Jag tyckte det var så kul med karavanen av tre små vagnar!

Men det kan komma bakslag också. I know. En fyraåring som plötsligt ligger platt på golvet och gallskriker för att hon inte får sin julklapp i förskott dvs NU, just den dagen mormor är på besök. (Vet hur ni har det med mormödrar så just det slipper du väl, men det kan finnas andra hemskheter som inte är helt förutsedda.)

2006-10-02 @ 11:06:24
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Havsfrun

Ibland måste man bara få vara stolt:)

2006-10-02 @ 11:55:04
URL: http://www.havsfrun.blogspot.com
Postat av: Malin

Klart du ska vara stolt! Jag är stolt varje gång det fungerat bra att handla med två små och snart få jag veta hur detär med tre...

Här pratas det om julen varje dag "mamma, berätta om julen". Det blir tre långa månader!

2006-10-02 @ 12:41:08
Postat av: carulmare

Ja, min pojke... Han satt i barnsätet på kundvagnen, ganska lugnt faktiskt. Kanske tog det ett tag innan han fattade att det gick att komma ner. För säkerthets skull körde jag i mittfilen, mellan hyllraderna... Sedan hade vi en period, när han ville bli lämnad på leksaksavdelningen. Det gick också bra. Han förstod att bara titta.

Men nog minns jag en annan gång också. Jag vet inte vad som flög i honom. Han fick för sig att han skulle ha sönder en mycket bräcklig papperskorg av plast. Hemskt när expediten kom med honom och sade: - Är dethär din son???

2006-10-02 @ 21:34:49
URL: http://carulmare.blogspot.com
Postat av: Manon

Haha! Alla har haft sina affärserfarenheter:))!

Malin - är det nåt på G om jag får fråga viskande...?

2006-10-03 @ 08:42:57
Postat av: Malin

Jodå, om 31 veckor så är det dags igen!

2006-10-03 @ 14:43:45
Postat av: Manon

Åh - jättegrattis!!!! Det blir jättekul med tre stycken!

2006-10-03 @ 17:35:59
Postat av: Recipes

Very good site! I like it! Thanks!
ashley furniture
office furniture
patio furniture
bedroom furniture

Postat av: Poidyna

Very good site! I like it! Thanks!
ashley furniture
famous footwear
bedroom furniture
[url=http://myblogma.com/famousfootwear]famous footwear[/url]

2006-12-13 @ 18:37:37
URL: http://myblogma.com/ashleyfurniturenc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback