På pin kiv

Min stora flicka som går i trean må vara impulsiv men hon gör aldrig någonsin nåt på pin kiv. Min lilla flicka, tvillingen på 2,5 däremot...

...hon gör saker på pin kiv! Hon är vårt lilla hår av hin.

I går hämtade jag alla ca 16.30 (hämtar mellan 16.30-17.00). Som vanligt var dagiset tomt, det är oftast bara våra barn där vid 16.30 så de kan springa runt över det hela barnfria dagiset då de sätter den sidan till. Och det gjorde de minsann i går. Fick MITTBENA på dem!! Till slut blev jag tvungen att stänga igen dörranra till kapprummet för att slippa jaga dem öööveraaaallt!

Jag fick på ytterkläderna på M kämpade med att fånga in de två andra. När jag väl fångat in de två också och tjatat mig blå och tvingat på dem kläder kom M med stolt blick och med jackan, skorna, koftan och mössan i famnen...Jag blev så less då så jag sa till henne att då får hon minsann åka hem så där då och jag packade ner hennes jacka, skor, kofta och mössa i min väska, öppnade dörren och då stod hon lite tveksam vid dörröppningen varpå jag sa att "nej, jag tänker INTE klä på dig igen!" Varpå hon LYSTE upp och gick glatt och vääääldigt nöjt och satte sig i vagnen...Men - det var ju meningen att detta skulle vara en sån där berömd KONSEKVENS!

Vad gör man med en sådan stursk ung dam!?

//manon

Kommentarer
Postat av: Sofie

ha, ha känner jag igen mig....E 3,5 kan vara exakt sådär, tillsulut blir man så trött att man bara tar ungen över axeln och hivar in henne i bilen utan skor....då är hon JÄTTENÖJD med sig själv.

I förrgår hade hon och bästiskillen RULLAT in i ett snår i skogen aldeles vid dagis och vägrade komma ut. Jag vrålade, hans pappa vrållade. Tillslut gick jag in i snåret för att hämta dem men då sprangf j-kl ungarna år andra hållet och jag "fastnade"....inte kul....speciellt som jag skulle hämtat den äldsta för fem minuter sedan...

jag vet inte vad man gör....skrattar åt eländet kankse

Postat av: Manon

Haha - vänta får vi till TONÅREN! Det ska bli spännande...hon älskar allt förbjudet...

2006-10-13 @ 14:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback