Höststils"kris" eller dagen I-landstrubbel

Tack för alla svaren nedan! Jag har börjat skippa cola-n i alla fall. Drack bara två igår...

Sedan måste jag fråga - leggings på vuxna? Kan man ha det till en knälång kjol? Sitter nämligen här i en svartvit kjol och "tantstrumpbyxor" och det känns inte bra...har i alla fall ett par svarta leggings med mig i fall det skulle bli kallt - kan jag ta på dem? Eller är det helt fel på en så vuxen som jag? Känner mig obekväm i alla fall i dessa tantisar bara...Ska ta hand om kunder i dag...

Leggings eller inte?

//manon

Kommentarer
Postat av: Ullis

Jag är fel person att svara på det, tyvärr! Jag skulle bara säga hej på dig, Manon! =)

2006-10-05 @ 09:18:19
Postat av: Carina m3

Skulle tro att vi får se de där leggingsen, eller tightsen som det hette när de var populära förra gången, på halv- och helgamla tanter i synnerhet! Känner själv att det faktiskt lockar rätt mycket med en tröjklänning med leggings under. Skönt att det inte glipar i midjan när man böjer sig eller sträcker sig...

Mina arbetskläder måste desutom klara white board testet= inte åka upp eller ner och visa hud som eleverna bör besparas, så höstens mode kanske blir bra för mig. Men samtidigt... så minns jag ju det där med lång tröja och tights sedan förra gången så det känns lite knepigt att ha det igen, som att jag klär ut mig till 22-åring!

Men kör på dina leggings du, tycker jag men då ska du komma ihåg att det rådet kommer från en som sitter med urtvättad top och tre år gamla jeans på sig och har nollkoll på vad som hänt på modefronten de senaste 5 åren!

2006-10-05 @ 10:11:17
Postat av: Manon

Hej på dig med Ullis:))

Aha, Carina, jo jag vet..det är frestande men jag tänkte i så fall ha långa tröjor över smala jeans:). Nu sitter jag med leggingsen också över tantisarna och hoppas på att få hinna inhandla tights som är mörka istället...Höst och stilbyte och då brukar jag ramla in på min studentikosa stil från från längesedan...

Gillar sommarkläder!

2006-10-05 @ 10:28:02
Postat av: Christina

Jag tycker det är så snyggt m leggings men icke på mig. Mina ben blir helt enkelt inte snygga i leggings. Så är det bara.

Postat av: Annaa M

Ha ha, jag har ju skrivit om leggings på min blogg så du kan gissa vad jag ska svara; jag har aldrig slutat ha sådana, aldrig gjort uppehåll sedan 70-talet. Det enda som aldrig har varit "stil" är att ha dem till en för kort tröja. Jag brukade ha långfingertoppen som absoluta för minigränsen på tröjan när jag var i din ålder. Samma gräns som jag för övrigt hade för kjolar för ännu längre sedan.

Nu har jag alltså fortfarande leggings, men gränsen på det som sitter ovanpå är satt betydligt längre ned och tröjor absolut förbjudet, de blir aldrig långa nog! Ser ingen skillnad i hur benen ser ut i leggings eller strumpbyxor.

Så svaret är alltså; till knälång kjol absolut!

Och som sagt i min blogg, ska man ha leggings ska man absolut inte ha dem som Sofi Fahrman i sin modespalt, det är då det blir riktigt stillöst, fult och tantigt!

2006-10-05 @ 18:17:04
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Skönta att ni säger det Annaa och Christina! Jag använder mina leggings glatt nu:)!

Nej, leggings och skjorta är inte snyggt på vare sig ung eller gammal, det ser verkligen halvklätt ut.

2006-10-08 @ 13:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback