...funderar...

Kanske jag ska stanna kvar på jobbet hela natten och hinna med så mycket jag kan...bara åka hem till 6.30 så att jag kan väcka barnen, lämna dem på dagis och åka tillbaka igen...Maken hämtar i dag och i morgon så jag skulle kunna bara gå hem till 19 och sooova i morgon...

Få se hur jag gör...känns bara meningslöst att åka hem för några ynka sovtimmar…

//manon

Kommentarer
Postat av: Christina

Å, jag minns det där. Hade önskat, om inte fler timmar på dygnet så i alla fall en madrass under skrivbordet! I kombination med press och krav på att man därutöver ska vara mamma lägger man en go grund för diverse åkommor. Var försiktig min vän! Du kommer inte att säga när du ligger på din dödsbädd ... "Å jag önskar att jag hade jobbat lite mer än vad jag gjorde."

Postat av: Minks

Instämmer med ovanstående skribent. Kommer ihåg pressen (nu mammaledig) och känslan när allt hopar sig...man får gå på tå för att se över alla högar av jobb!
Men, ta det lugnt! Det är så extremt onödigt att bränna ut sig. Det är inte värt att ha men för livet!
take care//M

2006-10-25 @ 16:47:26
URL: http://minks.blogg.se
Postat av: Ullis

Christina har en solklar fullpoängare i sitt inlägg. Du kommer absolut _inte_ att önska på din dödsbädd att du jobbat mer än du hittills gjort. Du är ute på fel väg om du fortsätter att ha ovanstående funderingar i huvudet, Manon. Det är inte hållbart för fem öre och jag lovar: jobbet är absolut INTE värt det engagemanget på den nivån.

2006-10-26 @ 08:55:31
Postat av: Nina på Johangården

Ajajaj... akta så du inte bränner vid din hjärna och själ. Ha mig som ett varnande exempel.

2006-10-26 @ 19:35:27
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Sofie

oj, oj...hoppas du inte gjorde allvar av dina planer....det kan inte var kul om du har så mycket att göra så du funderar på att jobba på nätterna...hoppas det lättar snart....

å andra sidan har jag flera kollegor på jobbet som kankse inte jobbar hela nätter men halva....fast de har inte en tiondel av den belastning i hemmet som du har.

2006-10-26 @ 22:15:48
URL: http://zofy.blogg.se
Postat av: Annaa M

Jag tror iofs inte det är så farligt att sitta kvar över natten ngn enstaka gång då och då. De där dagarna när man bara kunde jobba utan att känna stressen att lämna och hämta orkade man mycket mer än de andra där kampen mot klockan hela tiden var överhängande, så varför inte ta i några timmar extra ibland... Men jag hoppas verkligen du är helledig nästa vecka som planerat!

2006-10-26 @ 23:50:09
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Hej alla!

Jag orkade aldrig jobba hela natten hade ju varit vaken sedan tidigt. Annars gör det mig ingenting, dte är egentligen mitt "naturliga" tillstånd. Alltid gillat nätter.

En dag var maken orolig över att jag verkar mentalt trött och att jag ska gå i väggen men det KÄNNS inte så! Var jättetrött men förklaring kom - jag har ont i halsen så det är en lite infektion.

Har ännu mycket kvar men SKA vara ledig nästa vecka. Kanhända jag åker in några kvällar och kör istället. Vore bra! Jag hoppas jag orkar det.

Ser fram emot nästa vecka då vi ska ha spindlar och spindelnät och pumpor och ljus och vänta på alla gastar 31 okt! Är inte pysslig av mig men jag vill faktiskt göra detta!

Åh, vad härligt...maken ska sova annastans så han inte väcker oss alla när vi har ledigt:)!

Mycket kvar...

2006-10-27 @ 08:11:54
Postat av: Annaa M

Vi firade orgier i halloweenfirande under några år! Pumpor och spindlar och hela baletten. Nu har alla tröttnat men vi sätter upp en krans på dörren i alla fall och tar fram pumpaljuslyktorna!
Däremot öppnar jag inte dörren för tiggande barn och mina har alltid varit strängt förbjudna att springa och ringa på dörrar. Vilket ingen av dem skulle fått för sig, men ändå...

2006-10-27 @ 14:33:58
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback