Föräldrasamtal

Vi var på föräldrasamtal i dag för A (4 år). Det var ett extra ”invänjningssamtal” iom att de är så nya än.

Allt funkar jättebra! Jag har varit så nervös för han säger ingenting om dagis. Frågar jag så säger han att han inte gjort nåt. Däremot verkar han trivas super och är så mycket mer harmonisk än vad han var på det förra dagiset så vi har förstått att han trivs.

Han har tre kompisar på sin avdelning han leker lite mera med men annars leker han med alla. Han gör ingen skillnad på tjejer och killar, han leker med den som vill leka det han för tillfället vill leka eller leker med den som leker det han tycker ser roligt ut. Verkar inte vara nåt problem alls på den punkten. Det går jättebra!

Sedan är det så kul att höra även hur våra tre små syskon gillar varandra. A trivs i sin grupp men är de ute och är även hans tvillingsyskon det just då så väljer han ALLTID dem att leka med! Har småbarnsavdelningen delat upp gruppen så bara en av dem är ute så frågar han alltid efter den andra. Om morgnarna vill han ofta vara med sina småsyskon på deras avdelning och går över till sin egen då det blir samling.

Är så glad över att höra allt det där! Senare ska vi även ha inskolningssamtal för tvillingarna.

//manon

Kommentarer
Postat av: Havsfrun

Va roligt! När ungarna är glada blir man själv glad:)

Postat av: Manon

Visst blir man:)! A är mitt dåliga-samvete-barn och känner lite extra för honom så med honom blir jag fasligt nojig! Lustigt nog inte med de andra...

Han slår an på en sträng...

Jag är jätteglad!

2006-10-12 @ 12:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback