Smått desperat ändå

Kommande vecka blir vår tredje med sjuklingar.

Höstlovet - jag var ledig men det började med feber på ett barn (minns inte ens vilket) fortsatte med min halsinfektion och supersnoriga barn utan feber som aldrig skulle klarat dagis.

Veckan efter - denna vecka som tar slut nu - sjukt sedan onsdagen.

Kommande vecka - just precis jag trodde alla var friska blev vår äldsta dotter sjuk. Jag försökte ignorera tecknen och skylla på annat, men nej. Nu får vi dela på VAB igen.

Kontentan - jag har inte jobbat ordentligt, på riktigt under snart 3 veckor.

Ångest inför jobb, allt som ska hinnas med, dåligt samvete över kolleger, vill inte vill inte. Positivt är att jag får vara med barnen. Men de tre små ska till dagis i morgon. Vi kan inte ha dem stugsittande så länge. De får ju tråkigt. Det handlar nu inte om gosa hemma utan att sitta hemma IGEN utan att kunna göra nåt.

Ångest inför jobb och kolleger....jag som trodde DENNA VECKA OK!

//manon

Kommentarer
Postat av: lalandakid

Jag vet inte om det är någon tröst...men
går jobbet under om inte du är där?
och
vad är tre veckor av ett helt liv?

Skriv på bloggen om du har tid när du vabbar!
Jag läser mer än gärna :)

Postat av: Christina

Å jag "lider" med dig. Minns hur klämd jag kunde känna mig. Dåligt samvete vart jag än vände mig. Men jag håller med föregående talare ... försök att tänka så. Stor kram

2006-11-13 @ 10:51:42
URL: http://solusfemina.squarespace.com
Postat av: Sofie

trist! Måste vara skitjobbigt att känna att andra får mer att gör aom du är sjuk, eller att du måste jobba övertid för att nå deadlines....jag har inte förstått exakt vad det är du gör men dethar att göra med ekonomi, bokföring, revisioner et c att göra har jag förstått och sådana deadlines kan väl sällan rubbas? har ni ingen back-up funktion när folk blir sjuka eller måste vabba.....?

nåja, hoppas du kan mysa lite med äldsta dottern idag iallafall...att hon inte är för sjuk och kan njuta av lite egentid ...

2006-11-13 @ 12:07:42
URL: http://zofy.blogg.se
Postat av: Ullis

Snusförnuftigt som vanligt från lalandakid (obs! det var avsett som en komplimang i all hast). Jag har inga ytterligare kommentarer.

2006-11-13 @ 12:12:26
Postat av: carulmare

Känner igen dendär ångesten att inte räcka till på jobbet... Det finns väl ingen annan råd än att stanna hemma - och försöka njuta av det läge som uppstått. Inte-inte-inte ha skuldkänslor...!

2006-11-13 @ 20:55:38
URL: http://carulmare.blogspot.com
Postat av: Manon

Tack för de vänliga orden! Kanske hon kan gå i morgon, senast på torsdag.

Usch, känner mig ändå ynklig, allt jag ska hinna med och är rädd för att de ska tycka att jag gör ett dåligt jobb och allt och så känner jag själv att jag tappar rätt mycket fokus på sista tiden med alla VAB-avbrott...Svårt att orka med mer än det löpande, hålla det flytande.

Skönt var det då nån fd kollega ringde igår och frågade hur det var. Svarade att det var mycket VAB och då sa hon att "då är det som det ska ju" med en särsild ton vilket lugnade mig. För hon har också rätt, som ni, vad gör väl tre veckor eller några år i ett liv..

2006-11-14 @ 09:16:27
Postat av: Minks

Jag vet jag vet jag vet jag minns.
I februari är det dags för mig igen att nöta parkettgolv i stora kontorslandskap. Känns si och känns så! Men den tiden kommer igen vare sig jag vill eller inte så, shut up and smile Minks!

Tumme att ni snart är friska o på benen igen!!
//M

2006-11-14 @ 20:37:15
URL: http://minks.blogg.se
Postat av: ullis

Vi har också en sådan där fruktansvärt jobbig sjukperiod hemma just nu och visst som tusan så är det jobbigt att räcka till för alla. Speciellt som varje sjukperiod också verkar medföra att sömnen blir lidande. Lite av en negativ spiral.
Fast du räcker till, lita på det! =)

2006-11-16 @ 13:34:33
Postat av: Annaa M

Men det ordnade sig mot slutet va!
Ursäkta att jag glömde boken, får ta det nästa gång.

2006-11-18 @ 14:43:03
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Ullis - visst är det trist med sjukdomar! Hoppas det är över för er del. fär vår del äntligen - MEN dagis flaggade för att A var hängig och kanske höll på att bli sjuk.

AnnaaM - ja det gjorde det, ÅH, så skönt!!! Får ta boken nästa gång! Ser fram emot den.

2006-11-19 @ 03:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback