Fattigare, definitivt

Puh, hektisk lunch....

Har inhandlat barnkläder! Äldsta dottern vill ha klänningar, med tanke på att hon gör hål i jeans och allt, så vill jag inte investera i klänningar men men...hon är så varm så hon lider vid 18 grader...Och så shorts till killarna, med tanke på hur KALLT det varit så är det NU jag kom på att de behöver annat än byxor...Varje år betvivlar jag att det någonsin kommer att bli varmt!

M-twinset på 2 år - flickan....tja, jag satte på henne en klänning i helgen men hon blev störtförbannad och drog av sig den vilt skrikande. Testade en gång till, tänkte att det kanske var nåt annat (hur dum får man vara), men proceduren upprepades. Hon blev glad då hon fick shorts...tja, inga tyllflickor här inte!

Också - det jag verkligen måste berätta - jag har bokat (+ betalat bläää) flyg + hotell till Budapest! Åh, vad kul!!! Åker några dagar med äldsta dottern snart...hjälp - var är hennes pass!?!?!?!?

Så nykter och prosaisk jag har varit sista tiden...måste råda bot på det men - men min SJÄL ÄLSKAR VÄRMEN SÅ DEN ORKAR VARA NÄRVARANDE!!!!!!!!!!!!!! Måste dock ta ett bad i mindre praktiska saker snart så jag inte blir tokig...Men just nu äter min själ mjukglass och sitter vid en skön sandstrand i bikini, med solglasögon och solhatt, i skuggan. Tar ett dopp då och då, och ropar jag på min själ så räcker den bara ut tungan åt mig. Antar att även själar behöver semester!


//manon

Kommentarer
Postat av: Sofie

ha, ha....jag satte på Emmy en finklänning i lördags för vi skulle gäster och det funkade...i 20 min, sen började hon illtjuta eftersom hon mindes "att pojkar inte har klänning". Hon fick byta till jeans o tröja. Att hon ratar Hannas klänningar är en sak men hon ratar nu även alla shorts som är röda, rosa, gula eller korta - alltså måste jag ge mig in på stan på onsdag och jaga halvlånga "killshorts" med stora fickor på....halleluja

2006-05-08 @ 15:00:27
Postat av: Manon

Nu har hon fått klänningarna, men i ärlighetens namn - 2 av dem tycker inte jag är snygga...Den enda snygga är skolavslutningsklänningen och den får hon inte ha förrän efter skolavslutningen.

Suck, hade inte tid att leta klänningar och jag vet ju att de blir solkiga och fläckiga efter ett kort tag ändå...och hon gillar inte tjejfärger så det gör det ännu svårare....

2006-05-08 @ 18:50:40
Postat av: Marie

Vad härligt med semester! Det behöver du ;-) - tänker på dina hektiska dagar som du har skrivit om.

Haha din lilltjej vet vad hon vill :-)

Kram!

Postat av: Nina på Johangården

Visst behöver själen semester! Ingen tvekan alls.

2006-05-08 @ 20:20:54
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Manon

Marie - visst behöver jag det! Jag har tyvärr inte varit i Budapest på 3-4 år pga graviditeter och allt. Vi kommer bo toppenbra där.

Nina - precis! Semester åt folk och själar!

2006-05-09 @ 04:37:16
Postat av: Nettan

Känner igen M-twinsets reaktion, kan nämna att dottern min reagerar precis likadant när jag ens vägar närma mig henne med något som liknar en kjol eller klänning! Byssor vrålar hon så hela Almbacken hör!

Visst är det ljuvligt med bestämda viljor?

Skönt att du och N ska åka på semster, tror ni kommer få det mysigt och en chans att ladda inför sommaren!
kram

2006-05-09 @ 12:45:09
URL: http://www.reflektioner.org
Postat av: Manon

Nettan - jag skickade med en klänning i dag som hon kan byta till på dagis i fall det blir varmt. Kanske det går lättare där:)? Annars har jag köpt 2 par shorts/kortbyxor till henne:). Viljor ja...Det ska bli jättemysigt att åka i väg!

2006-05-10 @ 08:00:07
Postat av: Annaa M

Tänk så olika det kan vara, vi har ett helt klänningslager på vinden, vackra vida, blommiga, enfärgade, flickfärger... fast vi gjort oss av med massor. Jag sörjer lite faktiskt, de där högtidsstunderna när nya HM och sedan La Redoute hade kommit och vi satt och valde och prickade för. Men jag ser att det framförallt hos HM är mycket mer ont om både enkla och fina klänningar än när mina var i motsvarande ålder. Mellan hade mycket kläder från Indiska när hon var 8-11, men även KappAhl var ibland bra på just klänningar.

2006-05-10 @ 14:46:58
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

AnnaaM - Ja, det finns inte många fina enkla klänningar i dag. La redoute, vad är det? Indiksa gillar jag med!

2006-05-11 @ 07:36:28
Postat av: Annaa M

La Redoute, postorderfirma med franskt ursprung. Kolla på nätet: www.laredoute.se

2006-05-12 @ 00:03:53
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback