Kapitulerat

Nu fick vår äldsta en alldeles egen och ny mobil i går på sin födelsedag. En bllig, svartvit, man kan bara sms-a och ringa på den (spel finns förstås men), en ickleflashig, icke-stöldbegärlig mobil! Hennes första älskade med kontantkort som ska räcka länge!

Jag antar att hon behöver den för hon blir mer och mer rörlig. Har känt själv ibland att det vore bra att få tag på henne ibland när hon är borta på enkelt sätt. Nu ska hon dessutom börja på både teater och gympa tilll våren så hon blir alltmer rörlig av sig.

GISSA OM LYCKAN ÄR TOTAL!

Sur på henne var jag också i går på hennes födelsedag. Hon öppnade 2 presenter på morgonen och 3 på kvällen. Efter de två på morgonen ringde hon upp mig på jobbet och grät över att hon inte fick nån gameboy med tillhörande spel!!!! Men hallå, det kostar ca 1200 + 500 kr och även om man köper begagnat är det alldels för dyrt för en leksak hon kommer använda i typ en månad (vet hur det varit med tamagothcis). Det där är så typiskt för henne, nåt hon måste lära sig - hon ser ALLTID glaset som halvtomt och har så stora krav på livet! Detta låter bortskämt, men hon är inte det. Nåt med hennes personlighet att göra. En smart tjej , men hennes akilleshäl är just oförnöjsamheten!

//manon

Kommentarer
Postat av: Christina

Nu smyger jag in och önskar dig en fantastiskt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR :)

Postat av: Annaa M

Hon har nog en själsfrände här... En mycket stor flicka som var nedstämd halva dagen för att jag valt fel praliner till hennes ask. Jag råkade säga att jag trodde tjejen i affären lagt i fel. Dumt av mig för nu använde hon timmar att ta ut besvikelsen i förväg över choklad hon inte skulle tycka om. När hon öppnade asken visade det sig att chokladen var helt ok, det låg inga whiskytryffel och likörfyllningar som hon befarat.

God fortsättning på helgen önskar jag er!

2006-12-25 @ 19:05:17
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Visionary soul

Hej i helgtiderna! :-) Har inte varit här på ett tag, och jag märker en attitydförändring som jag gillar skarpt :-) Du är mer bestämd, mer tydlig, frågar inte om lov att tycka som du gör på samma sätt längre! Om jag får säga det, alltså... :-) Ja, som sagt, jag blir förtjust, så det är bara menat som något positivt! :-) Fortsätt att ta dig rätten till DIN plats i etern och verkligheten! :-)

Och gott nytt år, lite i förväg!

2006-12-27 @ 14:30:31
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Havsfrun

Vi har också kapitulerat. Storasyster fick sin första mobil i jul. Totallycka där med. Och "mobilfientliga" jag tycker att hennes rosa lilla sak är så söt att jag vill ha en sådan själv.
Hoppas julen var bra och Gott nytt år!

2006-12-27 @ 16:41:54
URL: http://www.havsfrun.blogspot.com
Postat av: Ullis

God fortsättning och GOTT NYTT ÅR, Manon!

2006-12-28 @ 10:35:38
Postat av: Lisa

Mobil är trots allt ganska bra att ha, i alla fall för en själv. Så att man kan kontakta de man vill kontakta.
Problemet är dock ofta med barnen att de inte har den på (eftersom den är avstängd under lektionen och de glömmer att sätta på den) och att pengarna är slut så de ändå inte kan ringa.

Jag tycker ändå att det är ett bra sätt att lära barn att ta ansvar.

Gott
Nytt
År

önskar Lisa från Jam

2006-12-28 @ 11:56:01
URL: http://jam.blogg.se
Postat av: Inga M

Du har inte varit aktiv på bloggen på några dagar. Jag hoppas att det enbart beror på julaktiviteter och inte på att något allvarsamt har hänt.

Vill bara önska Ett Gott Nytt År 2007!

2006-12-31 @ 09:33:29
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Manon

Gott nytt år på der allesamman!

Nej inget har hänt, bara varit md familjen.

Mobil är verkligen bra!

2007-01-01 @ 10:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback