Connex/SL

Var och bytte ett dataspel till barnen med alla fyra barnen i dag. Tvillingarna somnade i vagnen och jag stod där vid rulltrapporna vid tunnelbanan och hade världens svindel. Jag tycker det är läskigt att åka nerför en lång rulltrappa med två barn i tvillingvagn (de sov dessutom). Jag frågade därför en vakt om var närmsta hiss var, men det fanns ingen bra, ingen som jag lätt kunde ta mig med dit jag ville.

Vad hände? Två vakter hjälpte mig ner med tvillingvagnen på rulltrappan! De ERBJÖD sig! Vad glad jag blev!

Tänk att det finns så hjälpsamma människor! Två unga killar var det!

//manon

Kommentarer
Postat av: Christina

Lyllo dig!!! Visst är det härligt när man träffar på vänliga människor?! Så får man tänka ibland ... att man kan hjälpa andra och därmed göra ett litet avtryck ...

Postat av: Inga M

Var glad att Du slapp åka hiss i tunnelbanan!

Jag som är notoriskt höjdrädd i rulltrapporna på de djupa linjerna exempelvis mot Fridhemsplan, är hänvisad till att åka hiss. Och hissarna är bara så äckliga. De är eg. stinkande urinoarer! Fullkomligt vidriga. Jag antar att hemlösa passar på att göra sin behov här eftersom det är enda platsen där de inte syns o skulle bli utkastade i samma ögonblick.

Visst blir man glad över sådan hjälpsamhet som Du mötte! Man blir glad i hjärtat o så stänker det över på andra, blir ringar på vattnet.

2006-12-17 @ 01:15:48
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Manon

Det finns så mycket vänlighet och hjälpsamhet här i världen! Det blir ringar på vattnet!

Är också jätterädd fö rulltrappor och barnvagnar, speciellt tvillingvagn och hissar, de suger (stinker!). Usch. Dessutom är det krångligt nu på t-centralen, man måste tråckla sig runt med hiss nu fortfarande. Undrar när den där hissen blir klar?

2006-12-17 @ 16:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback