Religion - test

Hittade ett test "Vilken religion är din?" om hur man ser på religion hos Nina på Johangården. Som vanligt så får man tvinga ner sina runda svar i fyrkantiga lådor med våld så svaret på vilken religion som är bäst för en blir ju därefter. Agnostiker blev då jag och det stämmer. Men de övriga förslagen? Speciellt en längre ner? Är det för att jag inte tyckte att abort är en dödssynd? Inte ansåg att det fanns en universiell själ för hela världen? Märkligt! Som vanligt får man ta dessa tester med stor en nypa salt. Men KUL kan de vara!

You scored as agnosticism.

You are an agnostic. Though it is generally taken that agnostics neither believe nor disbelieve in God, it is possible to be a theist or atheist in addition to an agnostic. Agnostics don't believe it is possible to prove the existence of God (nor lack thereof). Agnosticism is a philosophy that God's existence cannot be proven. Some say it is possible to be agnostic and follow a religion; however, one cannot be a devout believer if he or she does not truly believe:

agnosticism 92%
Paganism 83%
Islam 75%
atheism 75%
Satanism 71%
Buddhism 58%
Judaism 42%
Christianity 33%
Hinduism 25%

Buuuu - be ware of manon! Det var väl det jag visste...Fler som gjort testet?

//manon

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Ha ha, jag visade mig vara mest ateist vilket inte var särskilt förvånande. Men jag undrar vad i mina svar som gjorde att satanist kom tvåa!?

Postat av: Manon

Ja, det undrar jag också! Testet är väl amerikanskt så motsatserna blir kristendom . satanism? Nåja, det är ju ingte djuplodande test:).

2006-08-28 @ 10:38:52
Postat av: Havsfrun

Min mor (söndagsskolelärare) skulle få spader om hon visste att jag är mer satanist än kristen (fast det var ju ni också).
Men agnostiker blev det i topp, så det är väl därför jag aldrig lyckats tro ordentligt.

2006-08-28 @ 22:30:21
URL: http://www.havsfrun.blogspot.com
Postat av: Manon

Havsfrun - Jag undrar verkligen med hur satanism kommer in det hela...Har mina misstankar på en del frågor som kan tänjas till det. När man inte tror på nån högre makt och att man är själv ansvarig för sina handlingar od...??

2006-08-29 @ 07:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback