Jäkt igen....

Första dagen på jobbet och nåt måste vara klart...Jag är en timme sen!! Mobilen laddar ur när jag ska ringa fritids och jag säger högt "djävlar djävlar" på stan.

M (2 år) gråter så fort hon får syn på mig en timme sen på dagis. Vi jäktar hem. får höra av N (8) att M hade varit så ledsen över att jag gick i morse att hon inte åt frukost utan bara grät.

Stressen och tröttheten ökar i kroppen nu fast jag är tacksam över jobb och allt! Men att ha varit hemma en vecka med dem var härligt. Jag visste inte ens att M och S (twinsen 2 år) var så bra på att prata och tom kan återberätta (på sitt sätt) saker som hänt. Allt blir en halvmesyr med kraven överalltifrån....

Det jag skulle gjort färdigt, det får jag fila på tidigt i morgon bitti trots att jag redan lämnat in det...Men jag la undan en del saker under årsredovisningen så jag blev efter..Och det vill jag inte säga heller. Måste bli mer meddelsam istället för att kämpa på. Lite slö är jag med:). Men jag är ofta trött:).

Jag är absolut INGEN bebismamma! Jag avskyr den tiden och alla jobbiga bebisar, krav, kånka- och skrikmaskinerna - men NU - när de minsta är 2 år. Det är ljuvligt....Jag längtar bara hem....

I helgen ska vi köpa gungor, en sådan där grön ställning med tre gungor i, och en sandlåda. Har någon tips på bra ställen att hitta sådana på är jag tacksam! Längtar till helgen, att få vara med dem....

Åh, vad jag önskar jag kunde bestämma över mitt liv!

Nåja, de ska byta dagis efter sommaren, då slipper vi stressen, logistiken på minuten med alla bussar för att få hem alla. Alla telefonsamtal varje dag för att organisera en hemgång...På minuten...Det blir säkert bättre...Och i det stora hela, att ha kommit sent en gång är ju ingenting egentligen. Jag vill bara vara med dem!

För övrigt kan jag säga att den amerikanska hamburgermixen var supergod:). Och sänder en tanke till alla som tycker det är patetiskt att inte hinna laga mat en timme en vardagskväll...Ha, man måste alltid handla så det finns för dagar alla bara skriker....man vet aldrig dagsformen...Släpper kraven...

//manon

Kommentarer
Postat av: Linda och grabbarna

Hej!

Denna förbannade kamp mot klockan. Det näst bästa att vara "arbetslös" (friställd är nog ett bättre ord) är just det: man HINNER med. Men jösses så svårt det är att ställa om. Nu har jag varit hemma i ett par veckor och fortfarande stressar jag på för att hinna med...
Det bästa? Ja, det behöver jag nog inte skriva... ;o)

Ha det fint, hoppas att Påsken har varit bra.

Kramar!

Postat av: Annaa M

Jag är nog värre än du...har nästan aldrig mat hemma till mer än en dag. Så mycket tid jag spillde i Göteborg på att gå ned och upp i backar och trappor för att handla till högst två gånger. Folk skrattade åt oss för att vi köpte en lök i taget. Men jag har aldrig fixat att tänka längre än så. Det blev fullständigt knäppt när mannen blev sjuk och folk ville hjälpa till och alla föreslog att vi skulle åka och storhandla! Det hade vi ju aldrig gjort. Tanken föreföll mig så absurd att fylla förråden med mat jag inte visste om nån ville äta.

Här har jag blivit ännu värre när butikerna ligger så nära.

Skönt måste det bli för er att få dagis närmare.

Värsta tiden tycker jag var den där när det var meningen att de skulle äta vanlig mat men inte gjorde det tillräckligt och man höll på med amning eller välling ändå...brr.

2006-04-18 @ 21:49:00
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Manon

Linda - kämpa på för att stressa av:)! Skönt att inte ha klockan emot sig, i alla fall.

AnnaaM - låter helt i min stil! Det är det jag menar, min själ storknar av all ordentlighet (men den glömmer rätt mycket därför också:)). Vi har tyvärr för långt till affärer för att kunna göra så...och ingen korg under vagnen så (den ramlat av)...men INTE är det kul att hitta på vad man ska äta! Än mindre tillaga...

2006-04-19 @ 06:27:05
Postat av: Annaa M

Glömde för resten säga att skoaffären heter Skovision, att affären i Högdalen är bäst, sen den på Hornsgatan. I slutet av nästa vecka får de in nya Miss Sixty-skor!

2006-04-19 @ 18:29:31
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga

Asch, Du har ju en hel liten armada som ska ha pussar och kramar och småprat och sånt. Det är väl viktigare än hemlagad mat. Köp färdigt för sjutton!
Det kallas inte att vara slarvig eller oordentlig, det kallas att "prioritera livets väsentligheter".

2006-04-19 @ 22:38:53
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Manon

AnnaaM - tack! jag såg svaret där med. Ska kolla:): Gillar miss sixty...

Inga - PRECIS så tänker jag! När jag läser om alla ambitiösa och allt kan jag känna mig dålig men som du säger - prioriteringar!

2006-04-20 @ 07:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback