I vårsolen eller CocaCola-blues....

Åh, vad jag är TRÖTT de sista dagarna!! Jag somnar i soffan vid 20-21 ofrivilligt...Så vaknar jag till nån timme senare...uppe några minuter och sover igen...
Jag vill inte vara så här trött!! Tror att jag har en infektion igen för det börjar ALLTID så, med en oförklarlig enorm trötthet.

Blir matt bara jag hör talas om yogamammor och lattemammor och allt. För att vara det så måste man ha TIIID!!! Tiden är hårdvaluta och det är hur mycket tid du har att förfoga över som visar din plats i samhället i dag...att kunna köpa sig TID för att bry sig om andra saker.
Blir matt av all ofrivillig tävlan speciellt mödrar emellan och arg över att jag känner av det och tar åt mig. Tänker på allt
AnnaaM skrev om i sin blogg om allt som ska göras under sommaren enligt vissa...blir helt matt. Det ska GÖRAS så mycket i dag! Man får inte bara vara utan det ska upplevas tills man storknar! En fullspäckad kalender. När jag är ledig vill jag bara ta det lugnt och njuta av att SLIPPA flänga runt!

AnnaaM har även skrivit om avslutningsfesten och hur föräldrar till 16-åringar ville engagera en TROLLKARL för att hålla kvar barnen...Läsvärt är det för det känns realistiskt och jag läser med intresse (om framtiden för min del) för rätt vad det är har jag en tonåring (och några till sedan). Allt verkar i dag gå ut på att överbeskydda och kontrollera - dessa yoga/lattemammor över 30 som tror att livet går att kontrollera i minsta detalj?

Önskar jag kunde ha mer tid att träna på, köpa snygga kläder, LETA upp snygga kläder, att gå i flera affärer för att leta...fixa upp mig, ta bort gravidkilona som sitter som sten på kroppen...Känner jag av våren, tro, och viljan till förnyelse:)? Känner mig bara grå och MOTVALLS.

Nåja, jag håller på att försöka sluta dricka coca-cola igen och från i går har jag bara druckit EN cola (mot 3-4 om dagen)! Ingen i dag än!! Måste vara därför jag känner så här...jag har abstinensbesvär och humörsvängningar pga för lite socker och koffein!

Detta var ett fullständigt bortskämt inlägg som dryper av I-landsproblem....Ge mig CocaCola så jag blir botad...Jag HAR abstinens!!

//manon

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Men... jag dricker absolut inte Cola och jag känner ungefär likadant. Så det kan inte vara den som är boven i dramat.

Eller?

Postat av: Lene

Gräset är alltid grönare på andra sidan. I alla fall för mig. Jobbar jag inte vill jag jobba massor. När jag jobbar vill jag jobba mindre. När jag har oceaner av tid vill jag ha en fulltecknad almanacka, är almanackan full vill jag att den ska vara tom :)

Ta en Cola du och hoppas att det var det som var felet. Låter mycket bättre än en förkylning.

2006-04-27 @ 10:22:12
URL: http://delene.blogg.se
Postat av: Havsfrun

Åh, jag älskar att bara vara. Planeringskalendrar har jag alltid hatat och är av åsiktet att det man inte kan hålla i huvet kan man vara utan. (lite hårddraget men...).

När jag tog friår undrade alla vad jag hade för projekt jag skulle ta tag i. Och jag hade ingenting att komma med!
Så jag hittade på att jag skulle skriva en bok och måla tavlor.
Än så länge har jag inte lyckats med nånting;-)

2006-04-27 @ 14:56:14
URL: http://www.havsfrun.blogspot.com
Postat av: flasknosen

Säger som Nina, dricker inte Cola men känner mig så som du beskriver. Pollen, säger jag bara och undrar om Cola skulle kunna hjälpa mot det också?:)

2006-04-27 @ 15:22:43
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: flaskis igen

Vilken gnällig kommentar jag skrev, ursäkta!! Hoppas innerligt att det bara är Colan som saknas och att inga virusar invaderat. Sparka ut dem och hälsa från mig i så fall...

2006-04-27 @ 15:34:07
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: Manon

Tack alla! Jag tog rådet och drack två stycken i dag! drt är i alla fall färre än jag brukar dricka:)).

Tyvärr är jag ganska övertygad om att ett virus är i farten, hur jag än förnekar det så är det ALLTID det när jag känner mig så här trött, oförklarligt...det är bara att jag är i gång hela tiden, eller just att jag är i gång hela tiden som gör att jag känner det som trötthet. Jag kan ju inte ta det lugnare...

Visst är det som Lene skriver att man vill alltid något annat...

2006-04-27 @ 19:18:32
Postat av: Manon

Det där om att inte göra nåt - skönt att flera tycker det är skönt!

Havsfrun - det låter underbart att få vara hemma med så stora barn ett år och göra INGENTING!

2006-04-27 @ 19:27:16
Postat av: Annaa M

Kaffedrickare får ju abstinens när de inte får sitt kaffe så varför inte cola-drickare. Om det är kombination av koffeinet och "våren" så blir det ju extra illa. Här är det också rätt tungt men det beror på att Mellan parkerat sig i vardagsrummet där jag sover 2 nätter i sträck för att göra skoluppgifter. Hela natten! Helst med TV:n på. Inatt stängde jag av den klockan 4. Hon fick klar både sin mask till bilden och no-provet verkar ha gått bra. Men jag är lite impad, två vaknätter med en skoldag och fiolrepetition emellan skulle jag inte fixat ens när jag var 16.

Dessvärre var det inte bara föräldrar utan medelålders skolledare med egna barn hemma som satt och mumlade trollkarl...

Nu kan du för resten se alla mina barn i bloggen fast jag lovat inte visa dem... Lustigt hur Pojken plötsligt skrämmande lik sin far när konturerna suddades ut lite i den här publiceringen.

2006-04-27 @ 20:15:36
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Annaa M

Glömde säga att jag levde på cola under första tiden i graviditeten med M. Har ibland funderat på om det var därför hon blev både allergisk och sen inte blev alls så lång som hennes kurvor pekade på och hennes pappa räknade ut.

2006-04-27 @ 20:18:50
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Carul Mare

Måste få kommentera Annaa M här: Jag åt pizza nästan varje dag under graviditeten och trodde att det var kanske därför som jag inte hade en hel moderkaka... Sådana där lustiga samvetssjuka antaganden...! :)

2006-04-27 @ 20:39:03
URL: http://carulmare.blogspot.com
Postat av: Manon

Så barnen ger en sömnproblem högt upp i åldrarna:)! Jag ska titta på bilderna.

Vet du, jag var dränkt i cola under graviditeten med N och åt inga grönsaker för jag gillade inte smaken (långsamt lärt mig) men inga men så vitt jag vet på dottern:)). Sp jag tror inte på att det var colan:)!

carulmare - jag fnissar:))))! Typiskt:)!

2006-04-27 @ 22:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback